televes-engenius-1100x268px-160701

Om oss

addFunction i Stockholm AB (tidigare Antenn & Digitalteknik i Stockholm AB) bildades 2004 genom en sammanslagning av de sedan länge etablerade företagen SAVAB och Spånga Radio och TV AB. Genom sammanslagningen kunde vi kunna ge ännu bättre och snabbare service. Flera av våra medarbetare har mer än 30 års erfarenhet i branschen. Genom ständig vidareutbildning av vår personal, ser vi till att följa utvecklingen och tillgodose våra kunders önskemål.

Våra huvudsakliga verksamhetsområden är: Nyinstallation och service av antennanläggningar, intern-tv (ITV), kameraövervakning, nyinstallation och utbyggnad av nätverk, installation av konferensutrustningar samt installation av gyrostyrda antenner (för fartyg).

Vi har behörighet för:

CANT – ANTENN 2

ECS

VSAT

NavSat Aimetis

Vi har dessutom RTL – legitimation

Vi är certifierade av:

Viasat

CanalDigital

Boxer

Macab

Affärsidé

addFunction har ett urval av de bästa leverantörerna och produkterna.

Målsättningen är att erbjuda högkvalitativa produkter till bra pris och med bra service. En stor del av produkterna är dessutom lagerhållna vilket ger möjlighet till snabba leveranser.

Produktsortimentet omfattar det mesta när det gäller antennanläggningar för både enskild mottagning och produkter för större antenncentraler samt utrustning för distribution via fiber. I sortimentet återfinns merparten av de marknadsledande fabrikaten.

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och har målsättningen att kunden skall erhålla optimal service- och produktkvalité i relation till vad man vill betala.

Kvalitet och god service är för oss det enda som räknas. Man kan konkurrera med priser, kvantitet och marknadsföring etc. men man kan aldrig fuska med kvalitet.